Utmattningssyndrom återfall

Återhämtning, hemmapyssel och årets balkong

Hoppas att ni haft en skön helg! Min mage är nästan helt back on track efter förra veckans totalras. Hjärntröttheten är jag lite orolig för, men det är nog bara bra för då blir jag mer försiktig med mig själv. Planen är att jobba i morgon, men som jag skrev i förra inlägget så får jag prioritera ordentligt.

Träningshörna och ett sovrum avsett för vila

Helgen blev mer aktiv än jag hade räknat med, men det känns bra ändå. Vi har möblerat om lite hemma. Innan hade vi träningsgrejer i sovrummet, men det var ganska trångt och det är nice att kunna träna om den andre sover exempelvis. Framför allt är det bra om sovrummet förknippas med vila. Så en bokhylla från vardagsrummet fick byta plats med träningsgrejerna, vi har alltså nu en träningshörna i vardagsrummet. Det låter nog fulare än det är, hehe. Grejerna består till största delen av svarta hantlar och helheten blev ändå väldigt clean. Den enda träningsgrejen som är kvar i sovrummet är yogamattan.

Balkongen har cafétema

På bilden ovan och nedan ser ni årets balkong. De gröna växterna i hörnet längst bort är…tadaaa – konstgjorda! Vi har bara fejkväxter hemma nu, av den enkla anledningen att ingen av oss är motiverad att ta hand om dem.

I år är det lite av cafétema på vår balkong 🙂

Det har även varit en hel del utrensning av onödiga grejer, vilket alltid är befriande. Jag har mer att rensa ut från ett gäng förvaringslådor, men det får ta den tid det tar.

Det blir ju liksom en känsla av att rensa ut mer än själva grejerna. Dels är det skönt att inte hålla fast vid saker man inte använder eller bryr sig om längre. Sedan blir det också en känsla av enkelhet att ha färre saker omkring sig.

Vad tycker ni?