Advent 2020

Adventspyssel, shopping & huvudvärk

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Ja, rubriken sammanfattar väl helgen. Jag har haft en huvudvärk som är inne på fjärde dagen, fast under lördag och söndag har den mest bara gett sig tillkänna som små ”stick” eller vad man ska kalla det. Har oerhört svårt att slappna av.

Black weekend har det ju varit också. Jag ger mig ALDRIG ut i butiker då, inte heller innan corona. Gjorde det en gång och det var också den sista. Varför utsätta sig när man kan handla på nätet 😉

D-vitamin och corona

Jag är nog ändå väldigt sansad när det handlar om shopping. Handlar mestadels sånt som jag ändå behövde. Sen är det ju, eh…relativt vad som räknas som ”behöver”… 😛 Men jag behövde några basplagg och sedan fylla på kosttillskott, framför allt vitaminer. Tänkte testa att köra D-vitamin ett tag, inte för att jag egentligen har såna problem med mörkret som många tycks ha. Men många studier, alltså seriösa studier och inte bara hittepå verkar det som iaf, tyder på att människor med D-vitaminbrist drabbas hårdare när de får corona och vad gör man inte för att komma undan så enkelt det nu går. (Hoppas förstås att jag slipper bli smittad alls.)

Min beställning/påfyllning av förråden då:

Självklart shoppat smink också

Ja, förutom ovan så blev det bland annat lite smink. Inte för att jag på något sätt är i akut behov av ännu mera smink… Men det fanns några saker av bättre märken jag kikat på ett tag som jag ville passa på att köpa nu när det var bra pris. Dessutom blir jag glad av att köpa smink och glädje är ju inte att förakta eller hur? 😉

Julbilderna i detta inlägg är för övrigt arrangerade och fotade av sambon, kolla vad fint!

Hoppas att ni haft en mysig första advent!