Aldrig mer utmattad

Hitta Aldrig mer utmattad på Pinterest!

Åh, vad jag gillar Pinterest! Om det är något på internet jag kan fastna på hur länge som helst så är det Pinterest. Där scrollar jag runt bland roliga citat, fiffiga artiklar eller frisyrer och smink.

För den som inte använder Pinterest är det svårt att beskriva konceptet, men denna sociala kanal beskrivs som ”världens idékatalog” och vad jag förstått så är de hetaste ämnena heminredning samt ”gör det själv” och hantverk. Det är ett väldigt visuellt medium eftersom man skapar anslagstavlor med bilder, s.k. pins.

Om utmattningssyndrom på Pinterest

Såå, slut på lektionen 😛 Jag har använt Pinterest flera år för mitt eget höga nöjes skull och bl a skapat en board som hette ”Aldrig mer utmattad”. Nu har jag flyttat ut den och skapat ett helt eget konto med samma namn, kring ämnena utmattningssyndrom, stress och mental utveckling. Lite pepp, lite allvar, lite humor och lite länkar till denna blogg. Gå in och följ!

Om utmattning på Pinterest

Dela gärna!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på email
Email
0 0 Röster
Vad tyckte du om detta inlägg?
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Feedback
Se alla kommentarer

Produkter jag gillar

Innehåller annonslänkar

Mot stress

Probioplex

För magen

Super Magnesium

Bättre sömn

Du kanske också vill läsa:

Prenumerera på bloggen:

Blogg - kategorier