Om utmattning på Pinterest

Hitta Aldrig mer utmattad på Pinterest!

Åh, vad jag gillar Pinterest! Om det är något på internet jag kan fastna på hur länge som helst så är det Pinterest. Där scrollar jag runt bland roliga citat, fiffiga artiklar eller frisyrer och smink.

För den som inte använder Pinterest är det svårt att beskriva konceptet, men denna sociala kanal beskrivs som ”världens idékatalog” och vad jag förstått så är de hetaste ämnena heminredning samt ”gör det själv” och hantverk. Det är ett väldigt visuellt medium eftersom man skapar anslagstavlor med bilder, s.k. pins.

Om utmattningssyndrom på Pinterest

Såå, slut på lektionen 😛 Jag har använt Pinterest flera år för mitt eget höga nöjes skull och bl a skapat en board som hette ”Aldrig mer utmattad”. Nu har jag flyttat ut den och skapat ett helt eget konto med samma namn, kring ämnena utmattningssyndrom, stress och mental utveckling. Lite pepp, lite allvar, lite humor och lite länkar till denna blogg. Gå in och följ!

Om utmattning på Pinterest