Länkar och inspiration

Det är lätt att känna sig ensam när man drabbats av utmattning då det är svårt för andra att förstå vad som pågpr och hur det känns. Det är ju till och med luffigt för en själv att greppa! 🙂 Jag tycker det lättar att läsa om andra som är drabbade, känna sig mindre ensam i det som händer ochkanske få bättre förståelse  för sig själv. Få perspektiv och kanske tips på att hantera situationer.

 En stor orsak till jag startade den här webbplatsen är att man ska känna igen sig och känna att man inte är ensam.

Jag vill också bidra med lite mer glädje, tips för avslappning och positiv energi. Det kan vara humor eller vackra bilder - länkar till vad som helst som ger lite välmående kan dyka upp här. Samt i bloggen förstås!

 

Mitt magasin där jag samlar blandat innehåll om utmattning och stress:

 

 

 

Andra sidor jag rekommenderar

Min andra blogg

För dig som gillar konst

Påhittade problem orsakar stress
Dela!