Guns N' Roses i Köpenhamn

Börjar varva ned inför semestern

…jag har till och med värmt upp med semester tre dagar denna vecka. Laddat batterierna genom att besöka vänner i Malmö och vi såg också Guns N’ Roses i Köpenhamn. Så bra!! Man hade förberett sig på ett halvtrött gäng, men inte! De var verkligen sjukt bra live!!

Avstressande med miljöombyte och ansiktsbehandling

Resan tillbaka till Malmö efteråt var däremot en annan historia. Pga tågstrul och flera tusen som skulle åka, visste vi inte vilket tåg vi skulle komma med på eller när. Det kunde lika gärna dröjt till nästa dag. Så det blev taxi, tack och lov att det fanns någon som kunde hämta oss.

Jag brukar bli jättestressad över sådant och när jag inte får sova  ordentligt men nu var jag verkligen lugn, kanske lite euforisk efter konserten också 🙂 Hade intagit lite energidryck innan och var inte speciellt trött heller.

Några dagars ledigt och miljöombyte gjorde mig gott. Dessutom en ordentlig ansiktsbehandling dagen efter konserten. Eftersom jag inte varit på topp senaste tiden trodde jag det skulle vara jobbigt och ta en massa energi, men det blev tvärtom.

Ger lätt efter för impulser som är utmattande

Det har ju inte blivit så mycket bloggat på sistone, jag har bara varit tom och inte haft något att säga. Ett rejält återfall i utmattningen, helt enkelt. Nu har jag en gång för alla fått nog och är taggad att ta hand om mig själv. Det är verkligen inte värt att må dåligt när det borde vara så enkelt att följa den plan som man mår bra av. Till exempel medveten närvaro, eller mindfulness, som är så enkelt och litet men ger så stor effekt.

Men det är också tyvärr väldigt lätt att ge efter för impulser. När impulserna oftast är att göra för mycket och inte anse sig ha tid med meditation, så blir det så här.

Semesterfeeling och lite ny energi

Nu jobbar jag en vecka till och sedan är det tre veckors semester. Det kommer att vara bra för mig att landa och bara vara. Mentalt börjar jag redan ta lite semester och jag försöker även på jobbet rensa upp och få en ”fresh start” efter semestern.

Eftersom jag hittat ett bra verktyg för att designa sidor på den här webbplatsen (bloggen ser dock likadan ut= så blev jag lite motiverad att skriva också ju. Hoppas det håller i sig ett tag 🙂